Помощен център
• Моля, прочетете внимателно помощния център!
Ние НЕ отговаряме за поддръжката на Вашия персонален компютър!
• При проблеми от наша страна, ще бъдете информирани във Facebook страницата ни!
Често задавани въпроси
Как да слушам радиостанциите и гледам телевизиите?
1. За перфектен изглед и безупречна функционалност на сайта препоръчваме браузъри: 2. За да слушате радиостанциите, гледате телевизиите и използвате чата, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да инсталирате следните приставки и програми: 3. След като инсталирате приставките, рестартирайте Вашия браузър (т.е затворете го и го отворете отново).
4. Слушането на радиостанциите и гледането на телевизиите става само в сайта.
5. Ние не носим отговорност за технически проблеми от страна на собствениците на радиостанциите и телевизиите.
Как да инсталирам Java?
За да използвате чата, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да имате инсталирана и разрешена за Вашия браузър Java. Как да инсталирате Java:

1. Свалете Java от тук. Ако не става, пробвайте да свалите от тук.

2. Кликнете Save As, за да запаметите инсталационния файл на Java.3. Отворете инсталационния файл, откъдето сте го запаметили, и кликнете Run.4. Кликнете Install >.5. Ако в момента имате програми, които ползват Java, ще видите този прозорец. Кликнете Close Programs and Continue.6. Отваря се прозорец. Кликнете ОК.7. Изчакайте малко, бъдете търпеливи. Появява се прозорец и инсталацията на Java започва. Не пипайте нищо, стойте така, докато инсталацията тече.8. Излиза прозорец за успешно инсталиране на Java. Кликнете Close.9. В браузъра се отваря сайт. Кликнете червения бутон Agree and Continue.10. Рестартирайте браузъра, т.е затворете го и го отворете отново.

11. Сега трябва да активирате Java за чата. Отворете сайта на адрес http://jugomanija.com/chat.html. Отидете на чата. Ако сте забранили на браузъра да ползва Java, вероятно ще Ви съобщи, че трябва да активирате Java. Кликнете върху Activate Java (TM) Platform:12. Появява се прозорец горе вляво (или на друго място, зависи от браузъра) и Ви пита, дали искате да разрешите Java. От падащото меню изберете "Allow and Remember", превежда се като "Позволи/разреши и запомни". Кликнете ОК.13. Появява се прозорец. Сложете отметка на Do not show this again for apps from the publisher and location above и кликнете Run.14. Чатът се зарежда. Имайте търпение. Изчакайте определено време, може минутка-две. Когато се зареди, чатът изглежда така:Как да използвам чата?
За да стартирате чата, трябва да имате инсталирана и разрешена Java. Ако още нямате, вижте по-горе как да инсталирате и разрешите Java.

1. РЕГИСТРАЦИЯ - За да използвате чата, задължително трябва да се регистрирате. Позволена е само 1 регистрация. Повторните регистрации ще бъдат блокирани.

Отворете сайта на адрес http://jugomanija.com/chat.html. Отидете на чата.

Кликнете върху "Регистрация на нов потребител"Попълнете коректно полетата и кликнете "Продължи...":

- Потребителско име
- E-mail адрес
- Парола
- Потвърдете паролата
- Име
- Фамилия2. ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА РЕГИСТРАЦИЯ - За да използвате чата, трябва да потвърдите регистрацията си. До 15 минути ще получите код за потвърждение на e-mail адреса си. Проверете пощенската си кутия за кода. Ако не сте получили кода, моля, проверете СПАМ папката на Вашата поща. Съобщенията са автоматични и понякога се филтрират като СПАМ. Пример за СПАМ папка в abv.bg:След като получите кода за потвърждение, въведете го в полето "Код за потвърждение" и кликнете "Продължи..."3. РЪЧНО ОДОБРЯВАНЕ НА РЕГИСТРАЦИЯ - За да използвате чата, Вашата регистрация трябва да бъде одобрена ръчно от наш администратор! Одобряването става в рамките на 24 часа! Моля, не правете нова регистрация, защото ще я анулираме и можете да получите забрана! Докато чакате одобрение, можете единствено да гледате разговора в чата, но не и да пишете.

4. ЗАБРАНА И ОТБЛОКИРАНЕ - Ако сте били баннат от чата, имате възможност да подадете заявка за отблокиране. За целта пратете SMS със съдържание jmb vasheto ime v chata на номер 1096. Заявката Ви ще бъде разгледана в рамките на 24 часа. Цена на услугата 12 лева (2 SMS-а по 6 лева). Услугата е валидна само за България.

5. СЪВЕТИ

- При изход винаги кликвайте бутончето за изход от хоризонталното меню в чата. Така Java приложението няма да блокира и няма да чувате повтарящ се звук за изход.- За по голямо удобство, можете да отворите чата в голям подвижен прозорец.- Можете да пишете лични съобщения на даден потребител, да видите неговия профил или да го игнорирате. За целта кликнете с десен бутон на мишката върху името на потребител от списъка в чата и изберете опция от менюто.Как да поръчам песен?
1. За да поръчате песен безплатно, използвайте формата в началната страница.
2. Задължително трябва да попълните полетата "Изпълнител", "Песен", "Вашият E-mail" на латиница.
3. Важно условие е да изпишете правилно името на изпълнителя и заглавието на песента на латиница. При неправилно изписване системата няма да намери песента и няма да я пусне.

Не използвайте:
- кирилица;
- препинателни знаци;
- букви като Ćć, Čč, Šš, Žž, Đđ;

Правилно изписване:
Изпълнител: Saban Saulic
Песен: Uvenuce narcis beli

Правилно изписване за изпълнител с псевдоним:
Изпълнител: Ivan Kukolj Kuki
Песен: Prosla si pored mene

Правилно изписване за дуети:
Изпълнител: Elvira Rahic i Tifa
Песен: Baraba

Неправилно изписване:
Изпълнител: saban saulic, shaban shaulich, saban sauli4 и т.н.
Песен: uvenuce narcis beli, uvenu4e narcis beli и т.н.

4. За ориентировъчно правилно изписване използвайте tekstovi.net.
5. Ако все пак изпишете правилно "Изпълнител" и "Песен" и песента не започва, вяроятно към момента не разполагаме с нея.
6. Поръчаната песен се нарежда на "опашката" и се излъчва когато й дойде редът.
7. Всеки слушател има право да поръчва по 1 песен на всеки 15 минути. При нарушение на правилото достъпът Ви до радиото ще бъде блокиран без право на реабилитация.
Как се чистят кеш памет и бисквитки?
1. Как се чистят кеш памет и бисквитки:
В сайта има вирус/троянски кон?
1. Сайтът няма вируси.
2. Единствено антивирусната програма Avast! Antivirus ПОГРЕШНО тълкува някои скриптове в сайта като вирус. Укажете на Avast, че сайтът е безопасен:
  • Отворете Avast!
  • Кликнете на "Настройки"
  • Кликнете "Глобални Изключения"
  • Кликнете "Урл-и"
  • В полето (въведи адрес) въведете http://jugomanija.com/
  • Кликнете "ОК"
Кликнете върху изображението с настройките!